Skip to content

Royaal villa-appartement op unieke locatie

Indicatieprijs € 1.995.000,- k.k. | Zomertuin 16, Laren

Wonen in Laren is bijzonder, maar krijgt in dit royale appartement een extra dimensie door de ligging midden in het bruisende hart van Laren. Een heerlijk licht villa-appartement in het huidige Hamdorff complex. Het appartement telt ruim 219 m² woonoppervlak met 5 kamers (waarvan nu 2 slaapkamers), openslaande deuren naar de 4 balkons (totaal 32 m² buitenruimte), 2 bergingen en 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage van het complex.

Via de verwarmde, ruime inrit rijdt u de parkeergarage in (met brede elektrische toegangsdeuren), te bedienen vanuit de auto. Twee privé-parkeerplaatsen liggen pal tegenover het trappenhuis met de lift, die u naar de eigen hal op de tweede verdieping brengt. 

Indeling appartement

Prachtige lichte, zeer royale woonkamer met strakke schouw (gashaard) en twee lichtstraten. De moderne eetkeuken is half open met plek voor een grote eettafel en aansluitend een balkon met uitzicht over de gezellige winkelstraat. In de bijkeuken bevinden zich de aansluiting voor wasmachine en droger en de CV Installatie. 

Vanuit de woonkamer is een doorloop naar een ruime half open kamer (voorheen atelier) en werk-kamer, beide voorzien van inbouwkasten en balkon. De master-bedroom heeft eveneens een eigen balkon met uitzicht op de binnentuin. Doorloop naar de kleedruimte met inbouwkasten en de riante badkamer met separaat toilet, wastafel en royale inloopdouche. Aansluitend ruime (slaap)kamer met eigen balkon en separaat ruim (gasten)toilet, voorheen tweede badkamer. Het appartement is o.a. voorzien van houten vloeren, shutters, lift, airconditioning, alarminstallatie, twee bergingen in het hoofd-
gebouw en twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Voor nadere informatie neemt u contact op met Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur of Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/Fiabci

VW-logo-2022