Verscholen schoonheid

Prijs op aanvraag | Waterschapslaan 16, Blaricum

  • Waterschapslaan-16-1
  • Waterschapslaan-16-2
  • Waterschapslaan-16-3
  • Waterschapslaan-16-4

In prachtig, ruim opgezette, kleinschalige villawijk tussen Laren en Blaricum, ligt een charmant vrijstaand landhuis van ca. 40 jaar oud. Aan het einde van een mooie oprijlaan komt men op de ruime binnenplaats met parkeerruimte voor meerdere auto’s en met toegang tot het huis en de vrijstaande garage annex schuur met overkapping. Het huis heeft rondom een fraai aangelegde tuin die aan één zijde grenst aan de Goyergracht en aan een zijde aan een weiland. In de zonovergoten tuin ligt een grote vijver en een verwarmd zwembad met buitendouche, poolhouse met veranda en terrassen rondom. Er is een vaste sproei installatie met eigen waterbron. Het huis is van de weg af nauwelijks te zien en biedt daardoor veel privacy.

Sfeervolle, ruime living met open haard, TV kamer/study, grote L-vormige woonkeuken en slaapkamer met complete badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping treft u nog drie grote slaapkamers, een moderne tweede badkamer en nog twee kamers, in gebruik als inloopkast en wasruimte. Bijna alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De huidige bewoners hebben het huis 25 jaar geleden gekocht, verbeterd, uitgebreid, goed onderhouden en met liefde bewoond.

Een heerlijk ruim en licht woonhuis op een rustige locatie, direct bij natuurgebied waar je heerlijk kan wandelen of waar je met je paard kan rijden. De Waterschapslaan ligt centraal tussen de dorpen Blaricum en Laren met alle voorzieningen op korte afstand.

Dit geheel is beslist de moeite van een bezichtiging waard, heel verrassend.

saegaert-logo