De parel achter de dijk…..

Indicatieprijs € 1.640.000,- k.k. | Wakkerendijk 250, Eemnes

  • Wakkerendijk-250-1
  • Wakkerendijk-250-2
  • Wakkerendijk-250-3
  • Wakkerendijk-250-4

Via een bomenrijke laan bereikt u deze half vrijstaande woonboerderij met groot bijgebouw, schuur, paardenstallen en paardenbak. De ligging is vrij en landelijk. Een majestueuze oprit en een geautomatiseerde poort geven toegang tot het perceel van ruim 6.800 m². De tuin is prachtig aangelegd en wordt net als de woning perfect onderhouden. Het geheel is tot in de puntjes verzorgd, heeft een prettige indeling en geweldig ingericht. Het bijgebouw is multifunctioneel en ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld mantelzorg, kantoor of praktijkruimte. De stalruimte is eventueel om te bouwen naar een werkplaats. 

De woonboerderij (woonoppervlak is 268 m²). Begane grond:

Entree, voorhal met garderobe, royale centrale hal met de schitterende trapopgang en vide. Toegang tot de lichte living met aparte televisiehoek, eethoek en openslaande deuren bieden een geweldig uitzicht op de buitenruimte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de bijkeuken is de aansluiting voor wasmachine en droger en toegang naar het terras.

Eerste verdieping: Royale overloop, vide, separaat toilet, inloopkast, master-bedroom annex badkamer v.v. ligbad, douche en wastafel en een tweede lichte slaapkamer.

Tweede verdieping: Overloop met veel kastruimte en CV installatie. Hier bevinden zich de derde en vierde slaapkamer en de tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.

Het bijgebouw (woonoppervlak 161 m²).

Entree, kamer (circa 43m²) met open haard (gas) en deuren naar de tuin, kitchenette, tussenhal met toilet, badkamer met wastafel en douche. Tweede multifunctionele ruimte (circa 59 m²) eveneens met deuren naar de tuin. Vaste trap naar de verdieping met overloop, vide en ruime slaapkamer.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Guido E. Mundt, Register Makelaar Register Taxateur en Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

voorma walch logo