Skip to content

Engels landhuis in de bossen

Vraagprijs € 1.250.000,- k.k. | Vuursche Dreef 42, Hollandsche Rading

Op een magnifieke locatie, te midden van de Utrechtse en Gooische bossen, ligt dit bijzondere landhuis \’Huis op \’t Hoogt\’ met een royale parktuin en koetshuis. Zodra u de poort doorkomt lijkt het alsof de tijd er niet meer toe doet. Leven en genieten; dat is waar het hier om draait.

Ga voor een fijne wandeling door het bos en wandel richting heide en zand-verstuivingen of naar Lage Vuursche, de woonplaats van prinses Beatrix. Direct voor de deur begint een eindeloos netwerk van zandpaden die door de bossen van het Utrechts Landschap en het Gooisch natuurreservaat leiden. Bij thuiskomst kunt u met de familie een lekkere kop thee drinken in de gezellige woonkeuken, een boek bij lezen bij de houtkachel in de bibliotheek of een spelletje spelen aan de grote tafel in de serre.

De stilte op deze prachtige plek geeft het idee dat het bruisende leven ver van deze plek is verwijderd, maar niets is minder waar… Hollandsche Rading is een klein levendig dorpje waar, mede door de uitstekende bereikbaarheid, veel forenzen wonen die de kinderen graag buiten de stad laten opgroeien. Het treinstation Hollandsche Rading bevindt zich op loopafstand. Van hieruit bent u met de trein binnen 10 minuten op Utrecht Centraal of Hilversum en in minder dan drie kwartier staat u in hartje Amsterdam. Met de auto rijdt u binnen 10 minuten naar Utrecht, 5 minuten naar Hilversum en met 35 minuten bent u in Amsterdam. Zo woont u hier heerlijk buiten in de bossen, maar zeker niet verlaten.

Kortom: een stijlvol familiehuis op een uitzonderlijke locatie.

ID Makelaars