Skip to content

Helft van een dubbele villa met kantoor

Vraagprijs € 1.095.000,- k.k. | Vredehofstraat 18, Soest

Op een opvallende locatie, zodra je het dorp Soest binnen komt vanaf de kant van paleis SOESTDIJK, bevindt zich aan je linkerzijde deze ruim uitgebreide HELFT VAN EEN DUBBELE VILLA met KANTOOR en eventueel meerdere garages op een perceel van 789 m2.

De prachtige, zonnige kantoor-/tuinkamer biedt diverse mogelijkheden, waaronder gebruik als kantoor aan huis, atelier, slaapkamer of tweede woonkamer. Het huis heeft een heerlijke zonnige tuin waar je volop kunt genieten.

De locatie in de gewilde wijk SOESTDIJK is ideaal, met diverse voorzieningen zoals het winkelgebied Van Weedestraat met zijn wekelijkse markt op donderdagochtend, scholen, verschillende horecagelegenheden en een NS-station in de buurt. Hilversum, Utrecht en Amsterdam zijn eenvoudig te bereiken, terwijl de uitgestrekte bossen van Soest, Lage Vuursche en Baarn letterlijk om de hoek liggen, wat een paradijs is voor wandelaars, hardlopers, natuurliefhebbers, fietsers en mountainbikers.

Indien gewenst bestaat de unieke mogelijkheid om direct aan de achterzijde van het perceel één of meerdere (zelfs tot 6) garages bij te kopen die ook lopend bereikbaar zijn vanaf het eigen perceel. Ideaal voor een autoliefhebber of hobbyist die veel ruimte nodig heeft. De garages zijn niet inbegrepen bij de vraagprijs van het huis en deze informatie is op aanvraag beschikbaar.

Logo Buijs