Skip to content

Tijdloos wonen in een grandioos appartement

Turn key prijzen vanaf € 535.000 k.k. | Vredehofstraat 15, Soest

Tijdloos wonen in moderne grandeur

Welkom bij Villa Noorderzicht. Dit prachtige pand is gelegen in Soest. Dit architectonische meesterwerk biedt een ongeëvenaard niveau van comfort, stijl en exclusiviteit.

Stijlvolle en unieke appartementen

De vijf adembenemende, nagenoeg turn key appartementen zijn doordrenkt van moderne elegantie en functionaliteit. Elk appartement biedt een unieke kans om direct te genieten van een zorgeloze, luxueuze levensstijl.

Levensloopbestendig

In het ontwerp is er duidelijk rekening gehouden met het levensloopbestendig kunnen maken van de appartementen. Dit om te voorzien in de behoeften van mensen van alle leeftijden en mobiliteitsniveaus. Voorzieningen zoals een rolstoelvriendelijke lift, brede toegang- en interne deuren en de optie tot het plaatsen van een traplift zijn hierbij aangebracht. Op deze manier is de mogelijkheid gecreëerd om hier je leven lang te blijven wonen, zonder dat er ingrijpende aanpassingen gemaakt hoeven te worden naarmate je behoeften veranderen.

Eigen keuze in stijlontwerp

De vijf ruime appartementen hebben allen een eigen karakter. De Gooische BouwHeeren hebben alvast samen met Kazi Interieurontwerp een aantal stijlen gedefinieerd welke naadloos aansluiten aan de huidige woonbehoeften en -trends. Kazi Interieurontwerp heeft de indelingen van de appartementen tot perfectie uitgevoerd, waarbij er veel rekening is gehouden met de meest functionele designs. Het appartement kan dan volledig, volgens de gekozen stijl worden opgeleverd.

Kijk op de website van “Villa Noorderzicht” voor meer informatie.

Web