Uniek landhuis op ruim 1,1 hectare

Prijs op aanvraag | Vliegweg 7, Blaricum

  • Vliegweg-7-1
  • Vliegweg-7-2
  • Vliegweg-7-3
  • Vliegweg-7-4

Het Gooi, de centrale ligging, de locatie, de rust en de privacy, de ruimte binnen en buiten, de afwerking, de luxe en het comfort, de faciliteiten… als er een overtreffende trap van woongenot bestaat, dan is dat hier het geval.

Ruim 1.200 m² ongekend woongenot: 7 kamers, 2 badkamers, een riante eetkeuken, de terrassen. In het souterrain o.a. een zwembad en sauna, een Turks bad en de ‘fitness’. Plus de prachtige vijver en de tennisbaan in het weergaloos mooie park…

De Vliegweg, de Pastoor de Saeyerweg en de Melkweg vormen de begrenzing van een kavel van ruim 1,1 hectare met een door hagen en groen omsloten park. In de voor Blaricum zo kenmerkende rustieke landelijke omgeving. Op loopafstand van de dorpskern, op korte afstand van de uitvalswegen en pal achter een fraai stukje Goois Natuurreservaat. Een absolute toplocatie! In dat weergaloos mooie park een al even weergaloos mooi landhuis. Met alle kenmerken van de Gooise Landhuisstijl, maar door architectuur en ligging in het park van bijna on-Hollandse allure. Hier krijgt het begrip wonen een geheel andere dimensie. ‘Resideren’ is een betere kwalificatie.

Topklasse materialen en een compromisloos mooie afwerking.

Landhuis en park vormen een perfecte twee-eenheid waarvan de riante ruimte binnen en buiten meerwaarde krijgt door het gebruik van topklasse materialen en de perfecte afwerking. De afwisselend lichte en donkere natuurstenen vloeren, de houten vloeren in de living en de slaapkamers, het is absolute topklasse. Evenals de betimmeringen, de inrichting van de keuken, bijkeuken, pantry, badkamers en de inrichting van de kleedkamer en de inloopkasten.

voorma walch logo