Skip to content

Zeer ruim en riant appartement

Vraagprijs: € 1.445.000,-  |  Vliegweg 4B, Blaricum

Op een unieke locatie aan de rand van een villawijk en het gezellige centrum van Blaricum, staat het prachtige, kleinschalige appartementengebouw ‘De Vlinderdans’. Het luxueuze complex is gebouwd in het jaar 2000 en bevindt zich op loopafstand van het ‘oude dorp’ van Blaricum. Hier treft u de intimiteit en bijzondere sfeer die het dorp Blaricum zo uniek maken. Het terras van Moeke Spijkstra, de bakker op de hoek, een uitstekende slagerij en vishandel, heerlijke delicatessenwinkels, de beste Albert Heijn van het Gooi en natuurlijk de bekende IJssalon De Hoop. Het platanenterras van restaurant Chapeau geeft het dorpscentrum extra cachet. Blaricum combineert de authentieke dorpssfeer met uitstekende horecagelegenheden, terwijl in de smalle straatjes achter de hagen de mooiste boerderijen liggen, waarvan enkele nog steeds worden gebruikt waarvoor ze waren bedoeld. U moet dus niet gek opkijken als u soms even aan de kant moet voor een passerende huifkar of een boer die op zijn fiets de paarden naar het land brengt. Blaricum is omgeven door de mooiste natuur en die begint letterlijk aan het einde van de Vliegweg, waar dit appartementencomplex ligt. 

Woonkamer met open haard

Het riante vierkamer appartement dat wij u hier aanbieden biedt liefst 170 m² woonoppervlak, verdeeld over drie ruime slaapkamers, twee zeer verzorgde badkamers, een fraaie keuken met bijkeuken en een grote woonkamer met open gashaard. Het appartement is gesitueerd op de eerste verdieping van het complex en heeft een royaal balkon, waar u heerlijk kunt ontspannen en eten met familie en vrienden, terwijl u geniet van een weids uitzicht over de prachtige tuin en de fraaie, rustige omgeving. Wij durven met een gerust hart te stellen dat dit appartement zich op een van de beste locaties in het gebouw bevindt. Het appartementengebouw beschikt over een entree met videofoon-installatie en automatische deuren bij de hoofdingang. Er is bovendien een lift met toegang tot de ondergrondse garage, waar de eigenaren van dit appartement beschikken over twee parkeerplaatsen en een berging.

De indeling is als volgt:

Ruime entree met een brede gang die u toegang geeft tot twee van de drie slaapkamers, het toilet, de bijkeuken en garderobe en de riante living met mooi uitzicht op de tuin en een groot balkon waar het heerlijk toeven is. Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en twee comfortabele badkamers, waarvan een met bad, dubbele wastafel en een aparte douche.

Bijzonderheden:

Berging in kelder

Twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Ligging op korte loopafstand van centrum en natuur

Drie ruime slaapkamers waarvan er één momenteel in gebruik is als werk-/studeerkamer

Twee badkamers

Woonoppervlakte 170m²  

Servicekosten € 395,- p.m.

Gezonde VvE

Bouwjaar 2000 

Bent u benieuwd naar dit geweldige appartement? We leiden u graag rond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kappelle Onroerend Goed in Laren.

Kappelle-logo-2022