In ‘‘Vijverberg Residence’’ gelegen penthouse

€ 1.095.000,- k.k. | Vijverberg 6, Bussum

  • Vijverberg-6-11
  • Vijverberg-6-22
  • Vijverberg-6-33
  • Vijverberg-6-4

In een park in het Spiegel  gelegen royaal penthouse van ca. 230 m² met twee inpandige parkeerplaatsen.

Het penthouse omvat de volledige 2e en 3e verdieping van een villa-achtig gebouw met drie appartementen. De Vijverberg bestaat uit vijf appartementenvilla’s  die in 1987 werden gerealiseerd op een terrein van ruim 1 hectare.

De op straatniveau gelegen parkeergarage met aparte berging geeft toegang tot de lift. U stapt vanuit deze lift rechtstreeks uw appartement binnen. Het penthouse wordt gekenmerkt door de zeer royale living met open haard en ruime vide die reikt tot de nok van het gebouw en de grote aan deze vide grenzende open ruimte op de bovenste verdieping.  De woning is geheel voorzien van vloerverwarming, dubbele beglazing, zwevende dekvloeren en eigen cv-installatie. Maar liefst 5 balkons en het aan de living grenzende terras (Z) is verwarmd, deels overdekt,  v.v. buiten open haard en elektrische zonwering. Vanuit de vertrekken heeft u een vrij en uniek zicht op het park, de vijver en de ‘berg’ met prachtige beuk.

Indeling: entree, garderobe, toilet, riante living met open haard en vide en toegang tot terras en twee balkons, werkkamer in open verbinding met de living, ruime woonkeuken met doorloop naar bijkeuken met aansluiting wasmachine/droger en aangrenzend balkon. Grote slaapkamer (ca 20 m²) met kastenwand en balkon, moderne badkamer met douche, toilet en wastafel.

Trap(lift) naar verdieping met lichte zeer royale werk/hobbyruimte met balkon. Twee slaapkamers (ca 11 m² en ca 10 m²), 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Bergvliering.

nienaber-logo