Skip to content

Prachtige penthouse-appartementen

Prijs op aanvraag | Veendijk, Loosdrecht

Deze penthouse-appartementen hebben een binnenruimte van circa 227 m² en hebben een terras aan de voor- en achterkant van circa 80 m². De gehele woning heeft een doordachte en complete infrastructuur.

Het gevoel van grandeur begint al bij het binnenkomen in de privé parkeergarage en de entree op de begane grond.

Zowel interieur als exterieur bieden een overvloed aan licht en ruimte waar de bewoners op ieder moment van de dag kunnen genieten van al het moois om zich heen. De terrassen zijn (deels) overdekt. Rust, balans, symmetrie en duidelijke zichtlijnen vormen de basis van de indeling. Er is veel aandacht geschonken aan het design en hoogwaardige afwerking van het gehele project.

Deze penthouse-appartementen zijn zeer duurzaam gebouwd. Zo beschikt elke woning over een individuele warmte-koude opslag (WKO) t.b.v. vloerverwarming en vloerkoeling.

Ook ten aanzien van de geluidsisolatie zijn extra investeringen gedaan. De technische infrastructuur van de appartementen is zeer doordacht en compleet. Elk penthouse-appartement beschikt over een eigen KNX systeem, om maximale mogelijkheden te bieden ten aanzien van domotica. De design liften zijn extra ruim en zijn uitgevoerd met de laatste technologie.

Er zijn reeds 11 appartementen verkocht en er zijn nog slechts 3 appartementen beschikbaar.

Voor vragen of voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Carolien Mol, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur, verbonden aan Voorma en Walch Makelaars in het Gooi te Bussum 035-7607555.

VW-logo-2022