Skip to content

Villa met spa, indoor zwembad en studio

Vraagprijs € 1.895.000,- k.k. | Van Beuningenlaan 18, Soest

Royale villa voorzien van 4 badkamers, 6 á 7 slaapkamers, inpandig appartement en beschikt naast het overdekte zwembad over een SPA met
2 persoons whirlpool, dubbele regendouche en sauna.

Bijzonder is de ligging in deze parkachtige villawijk waarbij de achterzijde van de tuin DIRECT AAN DE BOSSEN van natuurgebied de KORTE DUINEN grenst! Je loopt dus zo vanuit de tuin de natuur in. 

Dit heuvelachtige natuurgebied is ooit ontstaan in de ijstijd en een paradijs voor natuurliefhebbers om te wandelen of om te fietsen. Het gebied bestaat uit duinen, heidevelden en bossen. Door de bossen fiets je in 10 minuten naar de nabij gelegen en sfeervolle stad Amersfoort.

Doordat het zwembad overdekt is scheelt dit zeer veel schoonmaken en is het bad het hele jaar door te gebruiken. Energiezuinige verwarming met WTW unit (warmte wisselaar). Al zwemmend kijk je uit op de lommerrijke tuin en bomen. Dat is echt zeer bijzonder en uniek! Als er al een binnenzwembad is
in een villa, kijk je veelal niet zo mooi naar buiten. Hier dus wel! 

Naast het zwembad is de gym. Hier is volop gelegenheid om te ontspannen en ‘in shape’ te blijven. 

De villa is gelegen op een perceel van 2390 m2 waarvan een deel natuur c.q. bosterrein is. Veel diersoorten, waaronder ook een aantal beschermde diersoorten, zien dit als hun habitat. Hoe bijzonder is dit zo centraal in Nederland?

Deze villa is ook te koop met (overname van) de huidige erfpachtconstructie, de vraagprijs bedraagt dan € 650.000,- 

www.vanbeuningenlaan-18.nl

Logo Buijs