Skip to content

Villa direct grenzend aan het bos

Vraagprijs: € 1.245.000,- k.k. | van Lyndenlaan 4, Soest

Met de achtertuin direct aan het bos grenzende vrijstaande villa met dubbele garage en binnenzwembad. De locatie is fantastisch aan dit rustieke laantje in de villawijk Soestduinen! Gelegen in het hart van Nederland en zoals geschreven direct grenzend aan het prachtige natuurgebied de Soester Duinen met haar uitgestrekte bossen en zandduinen. Dit aardkundige monument (Soester Duinen) is een waar paradijs om te wandelen, fietsen of te joggen. De historische steden Utrecht en Amersfoort liggen op slechts 10 tot 15 minuten rijden. Via een mooie fietsroute is Soest binnen 10 minuten per fiets bereikbaar en is Amersfoort binnen 20 minuten per fiets bereikbaar. En een verbeterde snelfietsroute naar Utrecht wordt de komende jaren aangelegd. 

Op steenworp afstand van de villa ligt een verfijnd Italiaans restaurant dat gevestigd is in het klassieke en voormalige stationsgebouw van Soestduinen. Basisscholen zijn op zo’n 2.5 km evenals het uitgebreide winkelcentrum van Soest-Zuid met o.a. een Hema, Kruitvat, delicatessezaken (als; banketbakker, slager, kaaszaak, viszaak) supermarkt en meerdere restaurants. 

Deze in 1953 onder architectuur ontworpen vrijstaande villa heeft een (bescheiden) inpandig zwembad en sauna, opstelling wasmachine en droger met een douche en vaste wastafel. Badkamer op de verdieping en 4 slaapkamers, De totale woonoppervlakte is 207 m2.

In latere jaren is separaat een dubbele garage gebouwd. Er is nog een bijgebouw dat in gebruik is als atelier en ook geschikt zou kunnen zijn als kantoor.  

Vanuit de achterzijde van het 1143 m2 grote perceel loop je dus direct het bosgebied met de Soester Duinen in. Hoe uniek is dit?!

Logo Buijs