Skip to content

Landgoed op de grens van Huizen en Naarden

Indicatieprijs € 4.900.000,- k.k. | Valkeveenselaan 38-40, Huizen

Zelden tref je een locatie waar het uitzicht zo weids is, de omgeving zo monumentaal en de geschiedenis zo rijk.

Op een prachtig terrein van ruim 1 hectare met prachtige vergezichten, watertjes en oude bomen, staat het rietgedekte onder architectuur gebouwde familielandhuis met een panoramisch uitzicht over het natuurgebied ‘de Limieten’. Apart gelegen op het perceel de vrijstaande charmante villa ‘t Beukenootje (gemeentelijk monument). De tuin is geheel omsloten en biedt optimale privacy.

Naast het landhuis bevindt zich een rietgedekte garage voor meerdere auto’s. Het landgoed heeft in de tuin een verwarmd zwembad, paardenstallen alsmede een royale paddock.

Indeling landhuis

Royale entree, heerlijke woon-/eetkeuken voorzien van diverse inbouw apparatuur en open haard, bijkeuken. Multifunctioneel souterrain. Master bedroom met inpandige ruime badkamer. Ruime woonkamer met openhaard, werkkamer, tuinkamer met uitzicht op het gazon, ook te gebruiken als aparte eetkamer of study. TV-kamer met eigen open haard. Op de bovenverdieping bevindt zich een werkkamer met vide boven de keuken, 4 slaapkamers, balkon, 3 complete badkamers. Berging met wasruimte, CV-ketel met boiler.

Het gehele huis is uitgevoerd met de beste materialen, op veel plaatsen vloerverwarming en verkeert in zeer goede staat. Kortom een prachtig en warm landhuis met grote klasse op een locatie die u zelden zult treffen.

Indeling Villa ’t Beukenootje

Villa ’t Beukenootje gebouwd in 1902, biedt ruimte aan een woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers,
2 badkamers en souterrain met werkkamer.

VW-logo-2022