Skip to content

Geweldig licht 30’er jaren huis

Vraagprijs € 695.000,- k.k. | Tweede Molenweg 34, Blaricum

Gelegen op een prachtig punt, waarbij diverse laantjes bij elkaar komen, staat deze uiterst charmante helft van dubbel. Aan de buitenkant ziet u meteen dat dit huis in de jaren 30 van de vorige eeuw is gebouwd. De huidige bewoners hebben hier meer dan 30 jaar met veel plezier gewoond en hebben al die tijd veel zorg besteed aan het onderhoud. Wel is het huis toe aan een algehele update om het huis te laten voldoen aan de woon- en duurzaamheidseisen van nu.

Achter de voordeur ligt de zonnige hal met directe toegang tot de bergkelder, het gastentoilet en de woonkamer met openhaard en optimale daglicht toetreding door de grote erker. Via de eethoek komt u in de keuken terecht welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Door het keukenraam heeft u prachtig zicht op diverse rietgedekte huizen en de lommerrijke schapendrift. Tevens treft u op de begane grond een berging aan welke ook buitenom te bereiken is. 

De eerste etage biedt plaats aan twee ruime slaapkamers (mogelijk tot creëren derde slaapkamer) en badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. 

De zolderetage biedt plaats aan een riante studeerkamer, ook ideaal te gebruiken als extra slaapkamer. Het separate washok kan ook worden omgetoverd in een tweede badkamer indien gewenst. 

Een unieke kans dus om een thuis te creëren volledig naar eigen smaak en inzicht. En dat op een toplocatie in het geliefde Blaricum. Voor meer informatie of een rondleiding staan wij voor u klaar op 035 76 35 424, via hello@artoflivingbymar.com of verwelkomen wij u graag op ons kantoor aan de Meentweg 4 in Blaricum. 

Art of Living logo