Vrijstaande villa met garage

Indicatieprijs € 1.425.000,- k.k. | Torenlaan 35, Blaricum

  • Torenlaan-35-1
  • Torenlaan-35-2
  • Torenlaan-35-3
  • Torenlaan-35-4

Nabij de dorpskernen van zowel Blaricum als Laren, heide, diverse scholen en diverse uitvalswegen ligt deze onder architectuur van “J.P. Rooselaar” in 1996 gebouwde vrijstaande villa met garage, gelegen op een geheel omheind perceel van circa 1.320 m².

Indeling van de villa is als volgt: Begane grond: entree, royale hal, meterkast, toilet met fontein, dichte keuken (Miele) met apparatuur en zijentree, ruime werkkamer met erker en openhaard, op maat gemaakte kasten en deur naar het terras. Royale woonkamer met erker, open haard met een monumentale marmeren schouw. De ruime woonkamer beschikt over een hoog plafond, atelierraam, openslaande deuren naar deels overdekt terras op het zuiden.

Eerste verdieping: middels een bordestrap is de eerste verdieping te bereiken met overloop, twee in ruimte variërende slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en een luik naar de bergzolder. De ouderslaapkamer bevindt zich een niveau hoger en is voorzien van dakkapel, enkele traptreden lager een inloopkast, openslaande deuren naar balkon en een ruimte met toilet en wastafelmeubel.

Souterrain: hal, ruime kamer (ca. 50 m²) voorzien van daglicht, (slaap)kamer met erker, badkamer met douche en wastafel, waskamer met opstelling wasmachine/droger, c.v. en boiler.

Bijzondere kenmerken:

De villa is in 1917 gebouwd onder architectuur van Hendrik Elzinga en is in 1996 herbouwd onder architectuur van J.P. Roselaar met behoud van alle architectonische kenmerken.

De villa is voorzien van een leistenen dak met koperen goten.

Perceeloppervlakte: 1.320 m²

Woonoppervlakte: circa 305 m²

De villa is volledig geïsoleerd.

Vier slaapkamers en twee badkamers.

Vrijstaande garage.

voorma walch logo