Gezinsvilla in de Gouden Driehoek

Vraagprijs € 1.795.000,- k.k. | Tafelbergweg 1, Blaricum

  • Tafelbergweg-1-1
  • Tafelbergweg-1-2
  • Tafelbergweg-1-3
  • Tafelbergweg-1-4

Op een zeer fraaie, open en zonnige locatie gelegen, midden in De Gouden Driehoek, een zeer goed onderhouden, robuuste, onder architectuur gebouwde rietgedekte villa (1937) door de bekende architect Jan Rebel, op een royaal perceel van 1100 m2 en een woonoppervlakte van 222 m2.

De woning biedt uitermate mooi lichtspel, bijzondere sfeervolle/authentieke details, maar liefst 4 royale (slaap)kamers, 2 badkamers, een fijne werkkamer op de begane grond, een eetkamer, een moderne keuken, een praktische garage, een grote kelder én daarbij biedt de zolder nog zeer goede mogelijkheden tot realisatie van 2 of zelfs 3 slaapkamers.

Kortom een zeer ruim bemeten familie-villa!

Het feit dat deze woning, nu thans door de 2e eigenaresse bewoond wordt zegt alles over liefde voor dit bijzondere huis en zeer mooie, aantrekkelijke én vriendelijke locatie.

Perceel: een ruim bemeten en zonnige perceel met eigen oprit alwaar verschillende parkeerplaatsen evenals de parkeerplaats onder de carport.

Een bijzondere rozentuin en strak gazon, groene erfafscheidingen en verschillende terrassen biedt de tuin. Door de natuurlijke glooiing in het perceel heeft men vanuit het huis heel mooi weids uitzicht over de tuin en belendende percelen, waardoor privacy is gewaarborgd

Het bestemmingsplan en daarnaast de vergunningsvrije uitbouwmogelijkheden geven nog verschillende opties tot het vergroten van deze woning. Zodat u een gastenverblijf en de grote woon/eetkeuken op eenvoudige wijze kunt realiseren.

Wij van de De Gouden Makelaar nodigen u graag uit voor een bezichtiging van dit unieke object zodat u zelf kunt voelen en ervaren wat een heerlijke gezinsvilla dit is.

de-gouden-makelaar-logo