Skip to content

Stads Leven op Monnikenberg

Vanaf € 620.000,- tot € 1.150.000,- v.o.n. | ’t Park

Een eeuwenoud landgoed, in het midden van ’t Gooi is zeker geen alledaagse plek voor een modern en duurzaam woonproject. En toch… is het VORM gelukt om aan de rand van het levendige Hilversum, op een steenworp afstand van de uitvalswegen naar Utrecht en Amsterdam, een park te ontwikkelen met 52 schitterende woningen, bestaande uit drie-onder-één-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. ’t Park op Monnikenberg wordt zonder twijfel een van de meest bijzondere nieuwe woongebieden in ’t Gooi.

De woningen in ’t Park zijn prachtig verdeeld over de ruimte. Een glooiend landschap, volwassen bomen, grasland, struiken en heesters vormen het natuurlijke landschap waarin de woningen worden geplaatst. In het plan zijn drie-onder-één-kap-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen ingezet, met een diversiteit aan gevelaanzichten. Waar de ene woning dwars op de kavel is geplaatst, staat de volgende hier weer haaks op. ‘t Park heeft de uitstraling die u verwacht van een stedelijke buurt aan de rand van het bos: royaal, ruim en ontspannen. Exact het gevoel dat u krijgt, wanneer u na een dag hard werken ’t Park en uw woning betreedt.

De grote kavels, royale woningen en klassieke details maken van ’t Park op Monnikenberg een authentieke Hilversumse buurt. Hier vindt u de perfecte combinatie van een actief en druk werkend leven. Een rustgevende thuiskomst, met weelderig groen en alle ruimte voor u en uw gezin. Wilt u meer weten over wonen in ’t Park? Kijk dan op www.vorm.nl/tpark of neem contact op met Dorenbos|Rasch Makelaars, 035-6243201.

Dorenbos