Skip to content

Royale villa met tuin aan het water

Vraagprijs € 1.045.000,- k.k. | Straat van Messina 27, Amersfoort

In een uniek stukje Vathorst, in een groene, rustige maar ook kindvriendelijke buurt, staat deze prachtige royale vrijstaande villa met een riante tuin aan het water. De villa is door de oorspronkelijke bewoners zelf ontworpen, waardoor het een uniek en exclusief karakter heeft. Waar in Vathorst de meeste vrijstaande woningen zijn gebouwd met een hoge dakgoot, werd er bij deze villa gekozen om meer vanuit de breedte te bouwen. Door de ramen aan de drie de zijdes is er prachtig lichtinval en heeft u altijd een grote hoeveelheid natuurlijk daglicht. Op de eerste verdieping zijn alle 4 de slaapkamers gerealiseerd.

Door de volledige driedubbele HR-beglazing en hoogwaardige isolatie is het gasverbruik meer dan 50% lager dan normaal en beschikt het huis over een energielabel A. Daarnaast wordt het wooncomfort verhoogd door vloerverwarming op de gehele begane gronden en geeft de visgraat vloer de woon en leefruimte extra sfeer. 

De grote woonkeuken met kookeiland (Tulp), met uitzicht op de tuin en het water, is voorzien van een natuurstenen werkblad. De keuken biedt veel werk- en bergruimte en is voorzien van alle gemakken. Aan het kookeiland is extra zitruimte om bijvoorbeeld ’s ochtends gezellig samen te ontbijten. Openslaande deuren geven vanuit de woning toegang tot de heerlijke tuin die aan twee zijdes aan het water grenst met een royaal terras, een gazon en fraaie groenborders.  

De sfeervolle houten veranda achter in de tuin biedt een echte Wintergarden Experience, als u gedurende alle seizoenen van deze prachtige tuin en het buitenleven wilt genieten. 

Logo Buijs