Skip to content

High-end resideren

Prijs op aanvraag | Stationsweg 1, Laren

Wonen in La Gare is niet zomaar iets, het is high end resideren, midden in het kunstenaarsdorp Laren met werkelijk alle voorzieningen op loopafstand.

Wie kan beter vertellen dan uw toekomstige buren hoe zij het wonen in La Gare ervaren en waarom zij tot deze stap zijn gekomen;

“Ons familiehuis werd te groot en te bewerkelijk. Een moeilijk besluit om het te verkopen. Doorslaggevend echter was de beschikbaarheid van een schitterend appartement in het centrum van Laren met dezelfde klassieke uitstraling, maar gebouwd naar de eisen van de toekomst. Veilig, onderhoudsarm, duurzaam en daardoor zeer gunstig in energieverbruik, dankzij de warmte- en koudeopslag en zonnepanelen, wat aanspreekt in de huidige tijd. Dat trok ons over de streep. Nu trekken wij zorgeloos de deur achter ons dicht als we op reis gaan, wetend dat we steeds weer terugkeren naar ons zorgeloze appartement”.

Voor meer informatie over dit prachtige project, waarvan er nog 3 appartementen beschikbaar zijn en/of een rondleiding. Neemt u contact met de makelaars, Bjorn Berendsen van Kappelle Onroerend Goed Laren op 0653992486 of Marquiette Schaap van Art of Living by Marquiette makelaardij op 0653496302. 

Web
Art of Living logo