Uniek en charmant monumentaal landhuis

Vraagprijs € 1.875.000,- k.k. | Sparrenlaan 1, Hilversum

  • Sparrenlaan-1-1
  • Sparrenlaan-1-2
  • Sparrenlaan-1-3
  • Sparrenlaan-1-4

Op één van de mooiste locaties van Hilversum gelegen een uniek en uiterst charmant monumentaal landhuis naar ontwerp van Klaas van den Berg. Gebouwd in 1931 is dit landhuis voorzien van veel originele details. Biedt een woonoppervlakte van 308 m² en overige inpandige ruimte van 98 m², met 9 kamers, op een ruim bemeten perceel van 2209 m². De fraaie en uitgestrekte zonnige tuin voorziet ruimschoots in rust en privacy. Het landhuis is voorzien van een aangebouwde garage, fietsenhok en carport.

Uniek niet alleen wat betreft ontwerp, maar ook door ligging. Gesitueerd in een lommerrijke doodlopende laan, direct grenzend aan het Gooisch Natuurreservaat (GNR): de Hoorneboegse Heide met fiets- en wandelpaden naar o.a. de Loosdrechtse Plassen, Lage Vuursche, Utrecht en Zeist.

Vlakbij het centrum en de veelzijdige winkelstraat Gijsbrecht van Amstelstraat. Ook scholen, waaronder de internationale school, en sportvelden bevinden zich in de nabijheid. Via nabijgelegen uitvalswegen en treinstations zijn grote steden goed en snel bereikbaar. Het landhuis is goed onderhouden. Voorzien van alarm, zonneschermen, eigen bron met beregeningsinstallatie, muurisolatie, vloerverwarming in keuken en badkamers, gedeeltelijk isolatieglas. Achter het perceel ligt nog een bouwkavel.

Bijzonderheden

Aan doodlopende weg direct aan bos en heide

Gemeentelijk monument

Rust, privacy en ruimte

Zeer gewilde omgeving

Internationale school

Nabij uitvalswegen en station

kapelle-logo