Skip to content

Prachtig Landhuis

Vraagprijs € 1.995.000,- k.k. | Schepersveld 13, Hollandsche Rading

Te midden van uitgestrekte natuurgebieden, wordt op een werkelijk prachtige locatie te koop aangeboden dit imposante LANDHUIS (2004). Hier vindt u rust, ruimte,  luxe, warmte, sfeer en comfort. Deze onder architectuur gebouwde villa is gebouwd in Canadese stijl, er is uitsluitend gebruik gemaakt van luxe hoogwaardige materialen en heeft een bijzonder hoog afwerkingsniveau. Het huis ligt op een prachtig perceel van circa 8.000 m² aan het einde van een doodlopend laantje. De tuin heeft een natuurlijke ven en is onder landschapsarchitectuur aangelegd met diverse terrassen, beukenhagen en glooiingen. De tuin grenst aan het natuurgebied Noorderpark, waardoor het terrein nog veel groter lijkt dan het al is.

Het gevoel hebben van buiten wonen in een bosrijke omgeving op een fantastische plek en tegelijkertijd zeer centraal in een villadorp met treinstation, winkels, een goede lagere school en uitvalswegen? Dat kan!

Hollandsche Rading is namelijk zeer centraal gelegen en het dorp beschikt over een eigen N.S.-station (met directe verbinding naar Utrecht, Schiphol en Amsterdam C.S). Er zijn directe aansluitingen op diverse uitvalswegen (A27/A1). Steden als Utrecht en Hilversum zijn 10 minuten met de auto en het mooie dorp Laren is ook maar 12 minuten rijden !

De bosrijke omgeving is ideaal voor liefhebbers van sport en natuur met vele fiets-, mountainbike- en wandelpaden binnen handbereik. Voor de watersportliefhebbers zijn de Loosdrechtse Plassen met 20 minuten rijden bereikbaar. De Hoorneboegse hei is dichtbij voor de wandelaars en hondenliefhebbers.

Bouwjaar 2004. Woonoppervlakte circa 372 m². Overige inpandige ruimte circa 43 m². Gebouw gebonden buitenruimte circa 13 m². Inhoud circa 1.500 m³. Perceeloppervlakte totaal maar liefst 7.940 m².

kapelle-logo