Wonen in een oase van rust …

€ 1.585.000,- k.k. | Scarlattilaan 1, Hilversum

  • Scarlattilaan-1-1
  • Scarlattilaan-1-2
  • Scarlattilaan-1-3
  • Scarlattilaan-1-4

In de geliefde villawijk “Trompenberg” ligt op een perceel van 990 m² deze rond 2001 gebouwde vrijstaande villa met een woonoppervlak van maar liefst ca. 350 m².  De villa is in 2014 grondig gemoderniseerd. De vele raampartijen en het strakke lijnenspel  in de gemetselde gevels verwijzen naar de architectuur  van de beroemde Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Ideaal gelegen t.o.v. natuurgebied (Spanderswoud op loopafstand) en scholen en het centrum van Hilversum.  Buiten wonen maar toch in een bewoonde wereld. De vele raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval en geven doorkijkjes naar de tuin en naar de  bomen en de  fraai aangelegde tuin met diverse terrassen.

Indeling:

Souterrain: ruime hal, grote multifunctionele hobbyruimte (ca. 40 m²) met sauna en douche, provisieruimte, berging en een forse garage met plek voor meerdere auto’s.

Begane grond: entree, ruime hal, toilet en garderobe, zeer royale living met open (gas-)haard, separate tv-hoek, voorts een vanuit de hal bereikbare aparte werkkamer, fraaie woonkeuken met zeer complete Miele- inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer en keuken is het grote op het zuiden gelegen terras bereikbaar. De begane grond is voorzien van een lichte natuurstenen vloer ( marmer) en is geheel v.v. vloerverwarming. De architect heeft gekozen om het trappenhuis als het ware tegen de buitengevel te plaatsen waardoor de lichtinval naar alle woonlagen toe zeer fraai is.

Eerste verdieping: ruime overloop, apart toilet, royale ouderslaapkamer annex een eigen moderne badkamer met toilet, grote douche en dubbele wastafel. Deze slaapkamer heeft twee balkons. Voorts 3 ruime slaapkamers, tweede moderne badkamer met douche en wastafel. Separate kastruimte waarin wasmachine/droger zijn geplaatst.

Tweede verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers waarvan één met grote inloop bergruimte, derde badkamer met douche, wastafel
en toilet.

nienaber-logo