Skip to content

Schitterend landhuis op bijzondere locatie

Vraagprijs € 1.875.000 k.k. | Ruiterweg 45, Laren

Op een werkelijk bijzondere locatie, langs de onverharde Ruiterweg in Laren, genietend van blijvend uitzicht over bos, akkers, weilanden en het Goois Natuurreservaat, en dit alles op slechts vijf minuten lopen van het bruisende centrum van Laren, vindt u dit schitterende vrijstaande landhuis met rieten dak en garage. Dit landhuis werd in 2007 in harmonie met de omgeving gebouwd, met gebruik van hoogwaardige materialen en met oog voor detail.

Bij binnenkomst via de entree betreedt u de hal, die u naar zowel de gezellige woonkamer met werkruimte als de sfeervolle woonkeuken leidt. De woonkamer is uitgerust met een prachtige eikenhouten vloer, een open haard en openslaande deuren naar het terras. De woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, een vloer van Belgisch hardsteen, een gashaard en eveneens openslaande deuren naar het terras. Ook treft u hier een bijkeuken met een werkblad van hardsteen en een technische ruimte voor de wasmachine en drogeropstelling, cv-ketel en boiler.

Op de overloop met balustrade bevindt zich een separaat toilet. Daarnaast zijn er vier slaapkamers in verschillende afmetingen, allen met inbouwkasten.

Het souterrain, bereikbaar vanuit de centrale hal, biedt een royaal toilet, een fitnessruimte met Turks stoomcabine. U treft hier een slaapkamer met eigen douche, een inpandige bergkast en een bioscoop/muziekkamer met bar. Bijna alle ruimtes beschikken over daglicht.

Het perceel herbergt tevens een rietgedekte garage en een oprit met ruimte voor meerdere auto’s. Dankzij de vrije ligging te midden van de natuur kunt u hier volledig genieten van het gevoel van vrij wonen.

Web