Skip to content

Vrij wonen in het mooie Ruijtersweide

Verkoopprijs vanaf € 752.100 tot € 769.100 v.o.n. | Eemnes

Nieuw wonen omringd door groen. Dat is mogelijk in Zuidpolder. Een waterrijke, groene en zeer duurzame leefomgeving aan de rand van Eemnes – tegen Laren en Blaricum. Op een prachtige plek in Zuidpolder realiseert Van Wijnen een sfeervolle woonwijk ‘Ruijtersweide’. Hier komen luxe vrijstaande huizen, statige herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen. Allen met EPC 0.

Architect Walter Zeinstra maakt het ontwerp voor de Van Wijnen huizen. “Door de variatie ontstaat een natuurlijk, dorps beeld alsof Ruijtersweide met de jaren is gegroeid. Er is gekozen voor twee architectuurstijlen, een combinatie van oud-Hollandse architectuur en de chaletstijl uit het begin van de 20e eeuw. De huizen hebben mooie details in het metselwerk, bakgoten, luiken en bijzondere raamverdelingen met roedes”.

De laatste twee vrijstaande huizen (bouwnummers 227 en 232) die nog te koop zijn, liggen aan een waterpartij. Door de statige zijentree is de begane grond automatisch verdeeld in een riante living en sfeervolle leefkeuken. Zet de deuren open en wandel zo de tuin in die is afgeschermd met een chique tuinmuur. De tuinen liggen op het zuiden, dus u zit op een mooie dag altijd in de zon.

Woonoppervlak ca. 173m² inclusief een uitbouw van 2.40m

Kaveloppervlak ca. 331m² en ca. 395m²

Dubbele tuindeuren met zijlichten, totale breedte van 4.19m

Vier slaapkamers

Badkamer en toilet zijn casco, deze kunt u naar eigen wens verder afwerken

Twee parkeerplaatsen met aangebouwde garage

Vloerverwarming op de begane grond

Voorzien van PV-panelen, uitgevoerd met een zogenaamd in-dak-systeem

Erker (optioneel)

Slaapkamer met badkamer op de tweede verdieping (optioneel)

De voorbereidingen voor de bouw zijn gestart

Kijk voor meer informatie op de website

www.ruijtersweide.nl

van-der-waaij-logo