Skip to content

Wonen op hoog niveau in Laren

Vraagprijs € 1.995.000,- k.k. | Rijksweg-West 12D, Laren

De drie kernwoorden die dit geweldige appartement het beste omschrijven zijn: Licht – Lucht – Ruimte

Dit prachtige appartement met maar liefst 317m2 woonoppervlakte, welke wij u mogen aanbieden biedt het allerbeste op het gebied van ruimte, materiaalkeuze en afwerking. De geweldige leefkeuken vloeit natuurlijk over in de eetkamer en riante woonkamer met gashaard. De drie slaapkamers en twee badkamers zijn met recht royaal te noemen. Absoluut unicum is de op gemaakte Finse sauna. Het grote terras, ideaal gelegen op het zuiden, biedt volop mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van de indrukwekkende parktuin. In de ondergrondse parking heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen en zeer ruime berging. 

Kortom een onvergelijkbare woonervaring op korte fietsafstand van het geliefde dorp Laren en slechts 25 autominuten verwijderd van Utrecht, Amsterdam en haar internationale luchthaven. 

Bijzonderheden:

Volledig turn-key villa appartement;

317 m2 woonoppervlakte;

Groot balkon ideaal georiënteerd op het zuiden; 

Energielabel A; 

Gastentoilet voorzien van toilet met douche functie en verwarmde zit;

Op maat gemaakte Finse sauna; 

Keramische vloeren; 

Volledig voorzien van vloerverwarming;

Gelegen op slechts 25 autominuten van Amsterdam en luchthaven Schiphol.

Graag verwelkomen wij u voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding door dit prachtige villa appartement. Wij staan voor u klaar op 035 76 35 424, via hello@artoflivingbymar.com of op ons kantoor op de Meentweg 4 in Blaricum. Graag tot ziens! 

Art of Living logo