Skip to content

Vrijstaand landhuis in ‘Trompenberg’

Indicatieprijs: € 1.785.000,- k.k. | Regentesselaan 23, Hilversum

In de fraaie villawijk ‘Trompenberg’ nabij natuur en bosgebied het ‘Spanderswoud’ gelegen zeer fraai en karakteristiek vrijstaand landhuis met 7 kamers waarvan 3 slaapkamers en 1 badkamer op de 1e verdieping en nog een logeerkamer met eigen badkamer op de zolderverdieping. De prachtig aangelegde zonnige tuin van circa 1.680 m² is zeer vrij gelegen en heeft een buitenzwembad, sauna en garage. 

Villawijk ‘Trompenberg’ kenmerkt zich door haar groene karakter en is gelegen aan de rand van Het Groene Hart van Nederland met een variatie aan natuurgebieden, bossen en landerijen met schitterende wandel- en fietsroutes. Toch ligt deze villawijk nabij scholen, sportaccomodaties, uitvalswegen en winkels.

Dit unieke, goed onderhouden landhuis is zeer privé gelegen in een rustige omgeving in een gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht. 

Indeling: entree, hal, woon-/eetkamer, parketvloer en gashaard. Voorts een biblliotheek/TV-kamer, een werkamer met openhaard en een moderne aparte eetkeuken met inbouwappartuur. Tevens een dienstingang met apart toilet en bijkeuken aanwezig en een provisiekelder, een aparte stookruimte en berging. 

1e verdieping: overloop met 3 goede slaapkamers, badkamer met toilet, ligbad, douche en dubbele wastafelmeubel.

2e verdieping: op deze zolderverdieping bevindt zich de logeerruimte, werkruimte en 2e badkamer met douche en wastafel.  

Tuin: De woning is bereikbaar via een halfronde oprit met voldoende parkeergelegenheid en tevens een royale garage. De fraai aangelegde tuin rondom biedt erg veel privacy, heeft meerdere terrassen, een riant verwarmd en zonnig ge-legen buitenzwembad, sauna met buitendouche,
2 bergingen en een tuinhuis met overdekt terras. 

Kortom een heerlijke karakteristieke en sfeervolle gezinsvilla op een absolute toplocatie! 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Guido E. Mundt, Register Makelaar en Register Taxateur.

VW-logo-2022