Skip to content

Bijzondere Loft in het hart van Amsterdam

Indicatieprijs € 1.295.000,- k.k. | Prins Hendrikkade 163 + pp, Amsterdam

Zeer hoogwaardig en recent volledig gerenoveerde Loft / parterre appartement, uitstekend geschikt als woon-werk combinatie. Gelegen in een VOC-
rederijpand uit de 18e eeuw in het oude centrum van Amsterdam. Parkeerplaats op het gemeenschappelijke binnenterrein.

Het bijzondere appartement is gesitueerd op de begane grond en souterrain op een gewilde locatie. Het pand is gelegen op eigen grond en heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten gemeenschappelijke binnentuin.

Indeling Middels een eigen opgang komt u in de ruime woonkeuken/woon-kamer. De hoogwaardig afgewerkte luxe keuken is voorzien van de meest hoogstaande kwalitatieve inbouwapparatuur (Miele), een Quooker incl. bruis-water functie en een design wijnkoelkast. De ruimte van ruim 70 m² met een plafondhoogte van 3.50 m, is zeer spectaculair te noemen.

Het gehele oppervlak heeft een net afgewerkte betonnen vloer met vloerverwarming. De woonkeuken/woonkamer is met een stoere glazen tussenwand gescheiden van de slaapkamer/werk-kamer gelegen in het middelste gedeelte van het pand. Deze kamer is voorzien van inbouwkasten en heeft zijn eigen hoogwaardig afgewerkte luxe badkamer met Italiaans marmeren douchewanden. In de inbouwkasten midden in het appartement is zeer veel opbergruimte beschikbaar en zijn er tevens aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

In het achterste gedeelte van het pand is de riante master bedroom te vinden. Ook deze master bedroom heeft inbouwkasten en aansluitend zijn eigen hoogwaardig afgewerkte luxe badkamer. Vanuit de master bedroom is de binnentuin te bereiken. Hier bevindt zich de parkeerplaats op een afgesloten en zeer goed onderhouden binnenterrein.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Bart Lammerts, onze Living Specialist van Amsterdam.

VW-logo-2022