Skip to content

Villa in jaren 30 stijl op geweldige locatie

Vraagprijs € 1.295.000,- k.k. | Polweg 3, Blaricum

Aan de lommerrijke Polweg ligt deze karakteristieke villa (30 er jaren) met een woonoppervlakte van 202m2, een besloten tuin op het zuid/oosten. Rust, ruimte, charme en privacy vormen hier een prachtig geheel midden in het dorp Blaricum.

De villa wordt gekenmerkt door de sfeervolle vertrekken. Op de begane grond is een hal welke toegang biedt tot de meterkast, kelderkast, het gastentoilet en de sfeervolle woon- en eetkamer.

De woonkamer, met open haard, is zonovergoten dankzij de grote raampartijen welke uitzicht bieden over de voortuin. Middels en-suite deuren staat de woonkamer in verbinding met de eetkamer. Een heerlijke plek om met uw dierbaren onvergetelijke momenten te beleven. Aangrenzend aan de eetkamer treft u de keuken met authentieke inbouwkast en diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met de trap naar het souterrain. 

Terug in de hal leidt de trap u naar de eerste etage. De overloop biedt toegang tot drie grote slaapkamers, een babykamer en de gedeelde badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet. 

Twee van de zes slaapkamers bevinden zich in het lichte souterrain en delen een badkamer voorzien van douche en toilet. 

In de tuin bevindt zich een separate schuur met loggia. In de voortuin is het genieten van de mooie tuin met vijver en de namiddag- en avondzon.

Wij verwelkomen u graag voor een bezichtiging. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor op 035 76 35 424.

Art of Living logo