Skip to content

Maisonnette hoekappartement

Indicatieprijs € 698.000,- k.k. | Plein 1945-5, Laren

Unieke kans! In kleinschalig complex van 6 maisonnettes, gelegen hoekappartement met groot balkon, uitzicht op het marktplein en met alle winkels op loopafstand, midden in het gezellige hart van Laren, dicht bij alle restaurants en cafés. Grote woonkamer, keuken en toilet op de begane grond en 2 grote slaapkamers met badkamer op de 1e verdieping, verder nog een groot gezellig gemeenschappelijk, fraai aangelegd dakterras op de woonverdieping. Dit kleinschalige, veilige en privacy gevende complex is geheel traditioneel gebouwd in 2000 en heeft in de onderbouw ook een eigen berging.

Begane grond: gezamenlijke entree met beltableau, video intercom en camera. Lift naar verdieping alsmede een grote brede trap naar de 1e verdieping met gezamenlijke binnentuin/dakterras en toegang tot de appartementen.

Indeling: Entree, ontvangsthal met toilet, meterkast en trap naar verdieping. Ruime, zonnige en lichte woonkamer met grote ramen en schuifpui naar terras (Zuidwest). De open woon/eetkeuken is gelegen aan de voorzijde met mooi en vrij uitzicht op de binnentuin.

1e verdieping: via een gemakkelijk te belopen trap bereikbaar, overloop met separate kast voor wasmachine, -droger en cv-opstelling, 2 grote slaapkamers met hoog plafond en dakkapel, ruime badkamer met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en toilet. 

Bijzonderheden:

Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren

De servicekosten bedragen € 231,09 per maand

Het appartement is zeer goed geïsoleerd

Als bewoner/eigenaar krijgt u ontheffing voor het parkeren in de blauwe zone

Winkels, terrassen, restaurants, huisarts, fysiotherapie en apotheek op zeer geringe loopafstand.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Guido E. Mundt, Register Makelaar en Register Taxateur. 

VW-logo-2022