Skip to content

Landhuis ’Kannesheuvel’ in Trompenberg

Indicatieprijs € 5.850.000,- k.k. | Palestrinalaan 11, Hilversum

‘Kannesheuvel’ is een stukje geschiedenis, maar met zijn state-of-the-art voorzieningen wel helemaal van deze tijd, gelegen in villawijk Trompenberg.

Ruim 3.800 m³ sfeervol woongenot: 14 kamers, waaronder een fantastische living, een schitterende woonkeuken, 5 badkamers, een sfeervolle wijnkelder en een fitness- en sparuimte en voorts een prachtige tuin met heerlijke terrassen.

De binnenkomst is royaal en stijlvol, waar in de hal de prachtige monumentale trap een prominente plaats heeft. Lift, garderobe, toilet, eetkamer, kantoor/studyruimte, woonkeuken met alles wat een keuken compleet en comfortabel maakt. Dubbele stalen deuren bieden toegang tot de woonkamer, Voorts zitkamer met serre. De sfeer wordt deels bepaald door het bijzonder mooi gedetailleerde timmerwerk, glas-in-lood, siersmeedwerk, de marmeren vloer in de hal en de keuken en de prachtige houten vloeren in o.a. de woonkamer.

In het souterrain bevinden zich o.a. de techniekruimten, grote bijkeuken, fraaie wijnkelder, een ruime zitkamer en de riante, complete ‘fitness’.

De eerste verdieping is bereikbaar met lift en trap, zeer ruime overloop, 5 grote (slaap)kamers waaronder de master-bedroom met inloopkasten en badkamer. Voorts nog 2 badkamers. Aan de zuidwestzijde ligt een riant terras met schitterend uitzicht over de tuin. Op de tweede verdieping bevindt zich o.a. een complete woonstudio met badkamer en pantry – ideaal voor een au pair -, een atelier, een grote kantoorruimte met pantry en toilet en vaste trap naar zolder.

De heerlijke tuin biedt zon- en schaduwplekken, een vijver, prachtige terrassen en gazons, De gehele tuin is volledig ‘ommuurd’ door hoog groen waardoor rust en privacy gewaarborgd zijn.   

Voor nadere informatie neemt u contact op met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/FIABCI.

VW-logo-2022