Comfortabel, Royaal en Weldadig Wonen

€ 1.397.000,- k.k. | Oude Huizerweg 13, Blaricum

  • Oude-Huizerweg-13-2
  • Oude-Huizerweg-13-1
  • Oude-Huizerweg-13-3
  • Oude-Huizerweg-13-4

Wonen in een onder architectuur gebouwd houten Finnhouse is een beleving! Enkele keywords die hier zeker van toepassing zijn:  mooie locatie, rustige buurt, gelegen in hoog Blaricum, groene omgeving, veel natuur om de hoek, ruim, licht, energierijk, heerlijk woonklimaat, ademend, ideaal gezinshuis, vakantiegevoel, geborgenheid en een gemakkelijk leefhuis!

Behalve dat het wonen gezond, ecologisch verantwoord en rustgevend is, heeft het huis een fantastische sfeer en royale afmetingen (300 m² gebruiks-oppervlak). Onder het gehele huis bevindt zich het souterrain met veel mogelijkheden. Voorts ligt het huis op een perceel van ruim 1.000 m², met een carport voor twee auto’s en een ruime schuur met een bergzolder.

De bijzonder mooie en rustige locatie, op loopafstand van bos en heide, draagt bij aan het fantastische leefklimaat. Dit heerlijke familiehuis biedt tevens goede mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis.

Geïnteresseerd? … u bent van harte welkom om snel te komen bezichtigen.

Begane Grond:
Ruime, sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, gezellige eetkamer, werk-studeerkamer, ruime keuken, bijkeuken, toilet en hal.

Eerste Verdieping:
Twee grote slaapkamers met balkon (een daarvan met grote ‘walk-by closet’), twee ruime slaapkamers, overloop (naar 2de verdieping/met ruimte voor kasten), badkamer, douchekamer, toilet en bergkast.

Tweede Verdieping:
Twee slaapkamers, grote centrale verbindende ruimte.

Souterrain:
Grote universele ruimte, ruime centrale hal, archiefruimte, wijnkelder en opslagruimte.

Carport:
Parkeerruimte voor twee auto’s, ruime schuur, grote bergzolder.

schuyff-kempers-logo