Skip to content

Monumentale vrijstaande villa

Vraagprijs € 1.495.000,- k.k. | Oud-Loosdrechtsedijk 263 -265, Loosdrecht

Op een schitterende locatie, direct aan de Eerste Plas gelegen vrijstaande villa. Dit unieke pand (Rijksmonument) staat bekend als het voormalige ‘Palinghuis’ en is één van de meest romantische huizen in Oud-Loosdrecht. Een bijzonder object dat van binnen gezien en beleefd moet worden! De algehele staat van onderhoud is van een uitmuntende kwaliteit en de woning is zeer smaakvol gerenoveerd met behoud van originele details. Aan de waterzijde treft u een schitterende tuin met diverse terrassen, privacy en prachtig uitzicht over de 1e Plas. De privé haven biedt voldoende ligplaatsen aan ca. 4 boten.

Indeling:

Voorhuis: Entree/hal. Zeer luxe keuken met kookeiland. Aansluitend eetkamer met gashaard en vaste trap naar de verdieping met ruime logeerkamer. De eetkamer biedt toegang tot de werkkamer/boudoir met zithoek en vaste bergkast.

Achterhuis: Ruime hal, lichte slaapkamer met vaste kasten en schitterend uitzicht. Tweede slaapkamer met inloop garderobe. Zeer luxe badkamer, vaste wastafel en inloop douche. Separaat toilet met fontein. Hal naar de woonkamer met diverse vaste kastenwanden. Woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Tuinkamer/televisiekamer met dubbele open haard en uitzicht over de privé haven.

Ruime omsloten tuin rondom de woning met veel privacy, direct aan de Eerste Plas. Elektrisch hek, afsluitbaar voorterrein met carport en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Tuindeuren naar de Diverse zonneterrassen en een overdekte buitendouche, jacuzzi en loungehoek. Ruime tuinberging voorzien van elektriciteit en water.

Afmetingen

Opp. Wonen: 186 m²

Inhoud: 715 m³

Perceeloppervlakte: 945 m²

veerman-logo