Skip to content

Uniek gelegen, vrijstaande familievilla

Indicatieprijs € 1.395.000,- k.k. | Oud-Loosdrechtsedijk 116, Loosdrecht

Uniek gelegen aan de gewilde Oud-Loosdrechtsedijk ligt dit prachtige familie(t)huis. Een absoluut unieke woonervaring in een van de meest geliefde watersportdorpen van Nederland. Hier komen wonen en genieten samen op een werkelijk grandioze manier. De prachtige vrijstaande villa (210 m2), gebouwd in de stijl van de jaren 30, valt op dankzij haar ideale ligging op het ruime perceel met vrijstaand guesthouse en de mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. Het geheel heeft een verbinding naar de Vuntusplas en is pittoresk gelegen tegenover de bekende jachthaven ‘De Otter’, kortom de belichaming van wonen nabij het water. 

Tuin: De romantische tuin is royaal te noemen en dankzij volwassen hortensia’s rondom waant u zich hier in uw eigen paradijs. Zomerse avonden met vrienden en familie worden hier een vakantie op zich. Het achtergelegen natuurgebied maakt deel uit van het Natura 2000 netwerk, een prachtig gebied waarin diverse watersporten beoefend kunnen worden, zoals bijvoorbeeld ‘suppen’. 

Loosdrecht heeft naast de vele watersport-mogelijkheden nog veel meer aspecten waardoor het geldt als een van de meest gewilde dorpen om te wonen in Nederland. Dankzij haar centrale ligging zijn steden zoals Utrecht en Amsterdam, alsmede haar internationale luchthaven, gemakkelijk te bereiken in slecht 35 minuten. Daarnaast kent Loosdrecht en het aangrenzende Hilversum een uitgebreid aanbod aan (sport)verenigingen, (internationale) scholen, winkels, horeca en cultuur. 

Kortom aan elke wens kan worden voldaan in deze prachtige vrijstaande villa en haar directe omgeving. Een unieke kans om ‘buiten’ te wonen in het midden van ons land. Wij verwelkomen u dan ook graag voor een bezichtiging. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met Bart H.A.M. Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur verbonden aan Voorma en Walch makelaars in het Gooi. Nog beter is het om uw eigen NVM aankoop makelaar mee
te nemen.

VW-logo-2022