Ruime 30-er jaren villa

Vraagprijs € 1.095.000,- k.k. | Oud Blaricummerweg 11, Laren

  • Oud-Blaricummerweg-11-1
  • Oud-Blaricummerweg-11-2
  • Oud-Blaricummerweg-11-3
  • Oud-Blaricummerweg-11-4

Gelegen in de gouden driehoek ruime helft van dubbele dertiger jaren villa, uitstekend gesitueerd op loopafstand van het dorp en natuur.

De villa beschikt over een gezellige en recent gemoderniseerde woonkamer en maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers, een kelder en een ruime bergzolder. 

Het pand is gebouwd in 1933 en kent vele stijlkenmerken van de Amsterdamse School. De villa is door de jaren heen op vele punten gemoderniseerd en voorzien van isolatieglas, dak- en vloerisolatie. Hierbij is het unieke karakter van het pand behouden gebleven. Het pand verkeert in goede staat van onderhoud.

Door de vrije ligging op de hoek van de Oud Blaricummerweg en de Veldweg, de eigen voorgevel en een tuin vrijwel rondom het huis, lijkt de villa vrijstaand te staan. 

Kortom, een ideaal en sfeervol gezinshuis op een prachtige plek!

Perceelgrootte 422 m2, woonoppervlakte 167 m2.

Indeling Begane grond: entree met vestibule en gemoderniseerd toilet met fontein, woonkamer met toegang tot de tuin, voorzien van Bruynzeel visgraat parket, een prachtige gashaard. De Siematic keuken is voorzien van voornamelijk Miele inbouwapparatuur. De benedenverdieping is vrijwel geheel voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en een ruime lichte badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een eiken parketvloer.

Via de vaste trap gaat u naar de tweede verdieping (ook geheel voorzien van eiken parketvloer) met 2 ruime slaapkamers en tweede badkamer. 

De technische ruimte en ruime bergzolder bevindt zich op de derde verdieping. 

Logo-JSR-Buijs