Skip to content

Eigentijds wooncomfort op toplocatie

Vraagprijs € 2.475.000,- k.k.

Rustig en fraai gelegen op 3.245 mÇ eigen grond aan eigen oprijlaan op ruim 70 m afstand van de Eemnesserweg met blijvend vrij uitzicht op beschermd weitje met schots Hooglanders, buitenplaats ‘t Benthuijs en eeuwenoude bomen; royale, vrijstaande, compleet gerenoveerde villa met houten garage, boomhut, 70 m diepe voortuin met oprijlaan en ruime, 30 m diepe, geheel met oude bomen en heesters en omsloten achtertuin met verwarmd buitenzwembad, poolhouse en goede bezonning. Ligging op loop-/fietsafstand van scholen, centrum, NS-station, bossen en Kasteel Groeneveld. Het geheel biedt binnen de dorpskern van Baarn een unieke combinatie van landelijk wonen, volledige privacy en optimaal wooncomfort. Beschermd dorpsgezicht.

Dit bijzondere pand is in 1911 gebouwd als koetshuis, alleen de 2 ronde stalramen zijn daarvan nog de stille getuigen. In de afgelopen jaren is het pand zowel buiten als binnen vanaf casco geheel gerenoveerd en geïsoleerd. De sfeervolle renovatie kenmerkt zicht door gebruik van pure materialen als hardsteen, eiken, marmer en RVS. Onder meer keuken, sanitair, afwerking, installaties, techniek en kap zijn daarbij vernieuwd.

Het resultaat is dat de woning u bij binnenkomst direct omarmd. Puur, sfeervol en perfect wonen op 322m2. Dankzij die bijzonder sfeer zijn de woning en de tuin meerdere malen gebruikt voor filmopnames en fotosessies. Deze woning is met liefde en goede smaak tot in de kleinste details verzorgd en kan werkelijk turn-key betrokken worden. Een heerlijk, comfortabel gezinshuis en ook zeker geschikt om stijlvol wonen en werken/hobby te combineren.

Verkoop onder voorbehoud gunning.

loggere-logo