Skip to content

Waanzinnig landhuis met een fantastisch wooncomfort!

Prijs op aanvraag | Naarderstraat 89, Laren

Gelegen op een royaal perceel van ruim 1 hectare grond ligt dit meer dan bijzondere landhuis met onder andere 9 kamers – waarvan 4 slaapkamers – en een woonoppervlakte van ruim 1.000 m². 

Het landhuis is in 2000 gebouwd en laat niets te wensen over. De afwerking en materiaalkeuze is van topkwaliteit, van de natuurstenen vloeren op de begane grond tot aan de keramische leien op de zacht glooiende daken. 

Onder de brede overstek stroomt daglicht binnen door talloze roede-verdeelde ramen en openslaande deuren. Alle leefruimtes zijn zeer ruim bemeten, maar nergens voelt dit landhuis té groot. Een keuze aan zithoeken, haarden en een uitgekiend lichtplan creëren sfeer en een gevoel van warmte. Letterlijk wordt die warmte – afgezien van de gasgestookte open haarden – overigens geleverd door een met warmtepompen gevoede (vloer)verwarming. 

Dit heerlijke landhuis beschikt onder andere over een fantastische woonkeuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en een indoor zwembad op de begane grond. Daarnaast zijn er 4 ruime slaapkamers aanwezig met ieder een eigen (hotelwaardige) Jack & Jill badkamer. In het souterrain is een compleet geoutilleerd inpandig zelfstandig gastenverblijf aanwezig met eigen terras, alsmede een wijnkelder. Ten behoeve van de levensloopbestendigheid, is er een liftinstallatie naar de etages aanwezig. Daarnaast is er een ondergrondse parkeergarage voor 5 auto’s.

De tuin is in Engelse landschapsstijl aangelegd en beschikt over zeer veel privacy, diverse terrassen, een tennisbaan en een zeer grote vijver met – bijna vanzelfsprekend – koi-karpers.

Kortom, een prachtig landhuis op een uniek perceel gelegen. Dit is landelijk wonen in de randstad!  

Voor nadere informatie over dit fantastische landhuis, kunt u contact opnemen met Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur.

VW-logo-2022