Skip to content

Vrijstaande villa op toplocatie

Indicatieprijs € 1.695.000,- k.k. | Naarderstraat 192, Huizen

Wanneer u over de onverharde oprijlaan rijdt met aan weerzijden linden-bomen en de vrijstaande villa met haar rietgedekte kap zich langzaam aan u prijs geeft overvalt u het gevoel dat u in een sprookjesboek bent beland. Dat is dan ook wellicht de beste omschrijving voor deze prachtige vrijstaande villa en de omringende tuin … uit een sprookjesboek geslopen.

Bij binnenkomst in de ruime hal treft u aan de rechterkant van de villa de woonkamer met openhaard en meerdere raampartijen welke uitzicht bieden over de tuin. Vanuit zowel de hal als de woonkamer is de separate eetkamer te bereiken. De royale keuken is voorzien van alle denkbare gemakken maar er bestaat zeker ruimte om het geheel te moderniseren en aan te passen naar eigen smaak en inzicht. Tevens treft u achter de keuken, aan de uiterst linkerzijde van de villa, een prettige bijkeuken welke toegankelijk is via een separate hal en welke tevens toegang biedt tot de royale tuin.

De vrijstaande villa is gelegen op een perceel van 1.145 m2. Dankzij de volwassen begroeiing rondom biedt de tuin volledige privacy en kunt hier naar hartenlust genieten van het Gooise buitenleven. Naast de vrijstaande villa staat op het perceel ook een vrijstaande garage welke is opgetrokken uit hout. 

De vrijstaande villa ligt op steenworpafstand van Goois Natuurreservaat Limitische heide en Nieuw Bussumerheide. Daarnaast is ook het dorp van Huizen gemakkelijk te bereiken waardoor alle denkbare voorzieningen bereikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ruim aanbod aan (sport)verenigingen, scholen, winkels en horeca.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met Bart H.A.M. Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur of Jacques E. Walch beide verbonden aan Voorma en Walch makelaars in het Gooi.

VW-logo-2022