Skip to content

Indrukwekkende, sfeervolle woonboerderij

Vraagprijs: € 2.300.000,- k.k. | Meentweg 22, Huizen

“35 jaar geleden inmiddels een half leven verder, kochten wij deze boerderij. Toen dacht ik: na een paar jaar gaan we weer door, maar niets was minder waar. Het huis raakte ons en zat steeds beter als een maatpak om ons heen. We wilden niet meer weg. Nu we in een andere levensfase zitten, is het tijd voor iets anders en is het huis toe aan een leuke nieuwe familie”

Midden in het hart van het oude Huizen, op loopafstand van de winkels, medisch centrum, de scholen maar ook nabij de hei, bos en het Gooimeer waar u heerlijk kunt recreëren. Hier ligt deze indrukwekkende, fantastisch royale en sfeervolle woonboerderij (Rijksmonument), welke volledig nieuw is opgebouwd in 1995 en de rieten kap is recentelijk vernieuwd. De boerderij ligt op een perceel van ruim 1000m2 met een beregening installatie met eigen bron.

Features:

455 m2 wonen
Indrukwekkende deel van ca 175m2 met hoge dubbele deuren. Zeer multifunctionele ruimte, thans in gebruik als garage, klushoek en werk/studeer kamer
Woonkamer met openhaard
Eetkeuken met kookeiland, eetkamer en gashaard
Tuin, zuid gelegen
(Melk)kelder, wensput, garderobe en gastentoilet
3 slaapkamers – 2 badkamers, mochten er niet genoeg (slaap)kamers aanwezig zijn is dit eenvoudig aan te passen
Waar wonen en werken heel goed samen kunnen gaan.

Wanneer u deze bijzondere boerderij, misschien wel
de mooiste van Huizen waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1680, komt bezichtigen voelt u waarom deze zo bijzonder is. Niet alleen om in te mogen wonen maar ook om in te werken. U ervaart dan het gevoel van ruimte, de sfeer, de nostalgie maar ook de vele mogelijkheden die deze boerderij biedt. 

Deze verkoop geschiedt aan de zijde van de
verkopers onder het voorbehoud van gunning.

Art of Living logo