Skip to content

Wonen en werken aan huis, nabij het centrum

Vraagprijs: € 837.000,- k.k. | Mauvezand 1a, Laren

Dit verrassend ingedeelde en buitengewoon ruime, nagenoeg vrijstaand woonhuis is met recht multifunctioneel; de begane grond is ingedeeld met een centrale woonkeuken, en lange gang met daaraan vier slaapkamers en een ruime badkamer. In het souterrain is een volwaardig gastenverblijf met eigen badkamer. Daarnaast nog eens op een paar minuten lopen van centrum Laren. Winkels, scholen, sport en natuur op nog geen vijf minuten loopafstand.

De verdieping omvat een slaapkamer, een toilet en een grote open ruimte waar ruimte is voor centrale woonkamer of minimaal nog eens drie goede slaapkamers. Meer dan voldoende voor een heerlijk, licht en ruim kantoor aan huis.

Het geheel is in 2016 omgebouwd tot dit fijne woonhuis. In 2008 is het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd. Bij de laatste verbouwing zijn alle binnenmuren geïsoleerd, de parterre voorzien van isolatieglas, nieuwe kozijnen en geheel nieuwe indeling. De renovatie is grondig en goed uitgevoerd. Er zijn nog indelingsvarianten beschikbaar ter inspiratie.

De zeer rijk uitgeruste woonkeuken heeft naast vloerverwarming openslaande deuren naar de patio, welke mogelijk bij het bouwvlak geïntegreerd zou kunnen worden.

De indeling in het kort:

parterre met woonkeuken, grote badkamer en vier slaapkamers
verdieping met logeerkamer, wc en grote centrale ruimte; kantoor, atelier, praktijk

Bijzonderheden:
woonoppervlakte ca. 226 m²
geheel verbouwd in 2016
veel leef en werkruimte nabij centrum Laren
ultieme combinatie wonen en werken
weinig onderhoud vs veel leefoppervlak

saegaert-logo