Skip to content

Nieuwbouw op een vintage locatie

Koopsom van € 699.000,- / 795.000,- v.o.n. | Leeuwenlaan 40, ‘s-Graveland

Wonen in de natuur, maar toch op bereikbare afstand van de stad, dat was sinds de 17de eeuw een grote wens van veel welgestelde Amsterdammers. De Amsterdamse buitenplaatsen zijn de voorlopers van de villa’s in het groen zoals wij die nu kennen.

Op Buitenplaats Land en Bosch (ca. 3,65 ha), een unieke locatie midden in de natuur en rust en vlak bij de dynamiek van Hilversum, met alle voorzieningen die een stad kan bieden, worden 9 luxe en ruime appartementen gerealiseerd.

Alle appartementen beschikken over zonnige terrassen of balkons en minimaal twee parkeerplaatsen op het landgoed.

Grenzend aan het landgoed liggen de buitenplaatsen Jagtlust en Spiegelrust en via een bospad aan de achterzijde van het park komt men uit op een oude beukenlaan in het natuurgebied van de buitenplaats Schoonoord.

Erfpacht: De grond is uitgegeven in erfpacht door Natuurmonumenten. De canon is tot 01 januari 2055 afgekocht. De genoemde prijzen zijn inclusief de afkoop van de erfpachtcanon.

De prijslijst, technische omschrijving, brochure en de parkstructuurvisie zijn downloadbaar via de projectsite woneninnatuur.nl

Kenmerken appartementen Leeuwenlaan 40

Ruime woonkamer met open keuken
Terras of balkon met een panoramisch zicht op het zuidelijk gelegen parkbos, in sommige gevallen heeft een appartement een tweede terras.
Twee slaapkamers, één of twee badkamers
Ruimtelijke indeling en lichte kamers
Hoge plafonds van ca. 3 meter
Twee parkeerplaatsen op het landgoed

Nog 3 appartementen beschikbaar!

de-nieuwe-gooische