Skip to content

Heerlijk wonen in “de Gouden Driehoek”

Vraagprijs € 1.495.000,- k.k. | Leemzeulder 2A, Laren

Bijzonder charmante en royale helft van dubbele gezinsvilla met garage op een perceel van 475 m². De villa is gelegen in “De Gouden Driehoek” en op loopafstand van het gezellige dorpskern van Laren, diverse basisscholen en nabij het Goois Natuurreservaat. De woning is in 2017 door de huidige eigenaren compleet gerenoveerd. Daarnaast heeft de villa een schitterende besloten tuin met diverse zonneterrassen, waar men volop kan genieten van het buitenleven en welke veel privacy biedt.

Het ruime gezinshuis is knus en het is er goed vertoeven. Middels de dubbele schuifdeuren in de hal heeft u toegang tot de prachtige en luxe woonkeuken. Vanuit daar loopt u rechtstreeks naar de heerlijke en beschutte tuin, welke is voorzien van een sproei-installatie en verlichting. De diverse zitjes zorgen ervoor dat u op elk moment kunt genieten. En genieten staat in deze gezinsvilla centraal!

De eigenaren hebben deze bijzondere villa compleet gerenoveerd en is in zeer goede staat van onderhoud. Daarnaast is ook het dak compleet vernieuwd. 

Bent u op zoek naar een sfeervol en zeer goed onderhouden gezinsvilla met vier slaapkamers, twee badkamers en een heerlijke tuin, gelegen op een super locatie? Wij leiden u graag rond tijdens een bezichtiging.

Kappelle-logo-2022