Skip to content

Luxe appartement in Blaricum Dorp

Vraagprijs € 1.650.000,- k.k. | Langeweg 2, Blaricum

Midden in de dorpskern van Blaricum ligt dit heerlijke, moderne en lichte 5 kamer appartement/penthouse, met prachtig dakterras en privé tuin aan straatzijde!

Middels eigen terrein, waar privé parkeergelegenheid is voor circa 4 auto’s, bereikt u de voordeur van dit prachtige appartement.

Entree met ruime hal, voorzien van vaste kasten, trappenhuis en lift installatie. Werkkamer op de begane grond met vaste kasten en eigen entree. 1e verdieping, te bereiken middels luie trap en/of via de lift. Overloop, prachtige ruime woonkamer met de nok in zicht en tevens zicht op fraaie authentieke boerderijen. De woonkamer is voorzien van een spekkachel en vormt een open verbinding met de eetkamer met frans balkon alsmede de fraaie moderne en complete luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is via een korte trap, het fraaie zonnige dakterras te bereiken. Het dakterras biedt zicht over het mooie dorp, de akkers van Blaricum en het natuurgebied! Vanuit de keuken bereikt u de ruime L-vormige hal met toegang tot de navolgende vertrekken:

Gastentoilet met fontein, royale slaapkamer met eigen badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafels en toilet), vaste kasten, Frans balkon en airconditioning, 2e ruime slaapkamer met kastenkamer, vaste kasten en airconditioning, 2e complete badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, vaste wastafels en toilet, technische ruimte voor opstelling wasmachine en droger en CV en 3e ruime slaapkamer met vaste kasten en airconditioning.

Kortom, een fantastisch luxe appartement op werkelijk super centrale locatie midden in Blaricum dorp! 

De gebruikte afbeeldingen van het interieur en het dakterras zijn artists impressions. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Gijs-Jansen-Makelaars