Royaal penthouse in het centrum

Indicatieprijs € 1.197.500,- k.k. | Langeweg 2, Blaricum

  • Langeweg 2 1
  • Langeweg-2-2
  • Langeweg-2-3
  • Langeweg-2-4

Op unieke locatie: 2 luxe, zeer royale penthouse appartementen met eigen lift, gelegen aan de Langeweg 2 en 2A te Blaricum.

*** NOG 1 BESCHIKBAAR ***

Midden in het centrum van het pittoreske Blaricum bieden wij dit luxe, zeer royale appartement op de 1e verdieping aan, met eigen parkeerplaats, lift en zonnig dakterras.

Het voormalige bankgebouw waarin het appartement zich bevindt, is recent volledig gerenoveerd en voorzien van o.a. een rietenkap. Er zijn stelposten opgenomen voor de keuken, de 2 badkamers, de gasten wc, het schilderwerk binnen, af montage elektriciteit en lichtplan en een gashaard. Er ligt uiteraard vloerverwarming door het gehele appartement.

Het appartement met een gebruiksoppervlakte van 237 m², een dakterras van 46 m², 4  eigen parkeerplaatsen en een privé lift kan uiteraard geheel naar wens van de koper high-end afgewerkt worden.

De indeling is als volgt:

Begane grond: royale entree met privé lift, trap en aparte extra (kantoor)ruimte.

Eerste verdieping: entree/hal, grote zonnige woon-/eetkamer met prachtig uitzicht, aansluitend de open keuken. Een gasten toilet, een aparte gasten badkamer met ruimte voor een toilet, douche, ligbad en dubbele wastafel. De masterbedroom met eigen badkamer met ruimte voor een toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel. Een ruime 2e slaapkamer en een 3e slaapkamer. Op de hal bij de slaapkamers bevindt zich tevens een aparte wasmachine/-droger ruimte. Het zonnige dakterras is middels een vaste trap en “sliding box” vanuit de keuken te bereiken.

De servicekosten zullen ca. € 100,– per maand bedragen. De vraagprijs is de prijs zonder stelposten. De stelposten bedragen € 97.500,-