Skip to content

Luxe villa met zwembad en gastenverblijf

€ 4.950.000,- k.k. | La Colle-sur-Loup. ST. PAUL DE VENCE Frankrijk

Deze exclusieve, minutieus afgewerkte villa is ontworpen door de beroemde architect André Svetchine. Dit prachtige voorbeeld van de fameuze Franse architectuur, heeft spectaculaire uitzichten op de Mediterrane zee en het zeer bekende St. Paul de Vence.

Op slechts 5 minuten van Saint Paul en maar 15 minuten van Nice Côte d’Azur International Airport, ligt deze geweldige villa omgeven door 6300m² onder architectuur aangelegde tuin met een verscheidenheid aan mediterrane bomen en planten.

Royale terrassen rondom de villa en het 16 meter grote overloop zwembad bieden genoeg mogelijkheden om heerlijk te relaxen en te genieten van het prettige Franse klimaat.

Het Gastenverblijf: Prachtig verbouwde Bergerie uit de 18e eeuw, oorspronkelijk gebouwd als schapenstal, doet deze nu dienst als luxe gastenaccomodatie. Dit charmante object ligt direct aan het zwembad en is ook zeer geschikt als beheerderswoning, de afstand tot de villa is ruim en er is voldoende privacy tussen beide objecten.

De tuin en het zwembad: De enorme tuin is onder architectuur aangelegd en is de kers op de taart van deze mooie villa. De tuin beschikt over vele terrassen met zicht op zee en St.Paul.

Spectaculaire uitzichten

Volop privacy

Uitmuntend onderhouden

16 meter verwarmd overloop zwembad

6300m² (!) grond

Gastenverblijf uit de 18e eeuw, met buitenkeuken en BBQ

Dichtbij galleries, winkels, restaurants en St. Paul de Vence

Ruime parkeermogelijkheden

Grote garage

Jeu de boules baan

Alarm installatie

Sproei installatie

kapelle-logo