Skip to content

Vrijstaande unieke villa

Indicatieprijs € 2.750.000,- k.k. | Kudelstaartseweg 142, Kudelstaart

Unieke objecten, daarvoor treden wij als Voorma en Walch makelaars in het Gooi graag buiten ons “reguliere” werkgebied. Deze vrijstaande villa verdiend zonder twijfel het predicaat ‘uniek’. De vrijstaande villa staat op een prominente plek direct aan de Westeinderplassen en biedt een werkelijk uniek panorama over het water. Dankzij de visie van de opdrachtgevers en de kunde van de architect, Paul de Ruiter, is hier niet zozeer sprake van wonen aan het water, maar eerder leven met het water. Door de raampartijen rondom voelt u zich onderdeel van de omringende natuur, een absoluut unicum en dit alles op slechts 30 autominuten van het centrum van Amsterdam. 

Direct bij binnenkomst valt op dat deze villa licht en ruimte in overvloed biedt, dankzij de prachtige glazen wanden is hier een ultieme binnen-buiten beleving gecreëerd. De moderne keuken aan de voorzijde van de villa, is van alle denkbare gemakken voorzien en een geweldige plek is om met familie of vrienden samen te komen. Dat kan overigens ook in de direct aan de keuken aangrenzende eetkamer welke uitzicht biedt over het terras, de tuin en de Westeinderplassen. 

De zitkamer in het midden van de villa is het absolute hart van de villa dankzij een vide welke de begane en eerste etage met elkaar verbindt. 

Wanneer u zich begeeft naar de achterzijde van de villa komt u in de living uit, met een one-of-a-kind indrukwekkend panoramisch uitzicht over het water. De gehele begane grond biedt ondanks de ruime en open opzet ook een bepaalde intimiteit: alles draait in deze villa om de juiste balans. 

Op de begane grond treft u tevens een separaat watercloset aan en een deur welke toegang biedt tot de kelder. 

De houten trap naar de eerste etage komt uit op een ruim opgezette overloop welke toegang biedt tot een balkon en de drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is zo gepositioneerd dat u hier elke dag ontwaakt met een prachtige panorama over de Westeinderplassen. De en-suite badkamer biedt plaats aan een inloopdouche, dubbele wastafel en watercloset. Aan de voorzijde van de villa zijn nog twee slaapkamers gepositioneerd, welke beschikken over een gezamenlijke badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel.

Buiten geven de diverse terrassen de mogelijkheid om gedurende de hele dag te genieten van de zon. De tuin is zo aangelegd dat privacy gegarandeerd is terwijl het panorama over het water optimaal is. De tuin heeft ook een eigen zwem- en aanlegsteiger. Kortom het is een absoluut voorrecht om deze tuin uw eigen Eden te mogen noemen. 

Aan de voorzijde van de villa kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd op eigen terrein. Tevens treft u in dit deel van de tuin ook een separate berging aan welke is gebouwd in dezelfde stijl als de villa. 

Kudelstaart staat bekend als een bruisend dorp met vele (sport)verenigingen, winkelcentrum en natuurlijk de prachtige natuur en de Westeinderplassen. De ligging ten opzichte van Amsterdam en haar internationale luchthaven, Haarlem en Leiden is uitmuntend te noemen. Allemaal zijn ze bereiken in circa 30 autominuten. Ook met het openbaar vervoer is Amsterdam gemakkelijk te bereiken dankzij de uitmuntende busverbinding. 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bart Lammerts, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur.

VW-logo-2022