Skip to content

Charmante villa midden in het dorp

Vraagprijs € 1.725.000,- k.k. | Kruislaan 8, Blaricum

Wonen midden in het prachtige dorp Blaricum in een heerlijke charmante vrijstaande villa met prachtige dorpsgezichten vanuit elk raam. 

Deze centraal in het dorp gelegen villa, gebouwd in 1929, heeft een romantische uitstraling, ligt aan een rustig autovrij laantje midden in het “hart” van Blaricum en heeft een perceel oppervlakte van 700 m2 met een vrijstaande garage. De tuin rondom het huis biedt veel privacy en heeft meerdere zitjes en de zon die schijnt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de tuin. 

Binnen doet de villa al even charmant aan. Absoluut middelpunt van deze prachtige villa is de royale leefkeuken met gashaard en openslaande deuren naar de prachtige tuin. Ideale familievilla, niet alleen door de geweldige ligging maar ook zeker door de vijf (!) slaapkamers en twee badkamers. 

Verder heeft deze villa vijf ruime slaapkamers en twee badkamers. 

Op loopafstand zijn er verschillende scholen, sportfaciliteiten, het centrum van Blaricum met IJssalon “de Hoop” en café “Moeke Spijkstra” en de “Oude Tak” alsmede diverse natuurgebieden. De uitvalswegen zoals de A1 en A27 zijn goed bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marquiette Schaap van Art of Living op 

M. 06 53 49 63 02 / T. 035 76 35 424.

Art of Living logo