Landelijk wonen maar toch snel in Amsterdam

Vraagprijs € 1.349.000,- | Kortenhoefsedijk 148, Kortenhoef

  • Kortenhoefsedijk-148-1
  • Kortenhoefsedijk-148-2
  • Kortenhoefsedijk-148-3
  • Kortenhoefsedijk-148-4

Dit royaal vrijstaande landhuis in Kortenhoef ligt in een veenlandschap te midden van de Loosdrechtse, Ankeveense en Kortenhoefse plassen. Het slingerende riviertje de Vecht ligt een paar kilometer verder aan de westzijde. Deze prachtige villa is in 2013 bijna geheel gerenoveerd met luxe bouwmaterialen en onder architectuur van Designa.

Kortom een uitstekende en gevarieerde uitvalsbasis voor watersporters (varen, zeilen, kanoën, vissen), wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. In de winter is het gebied een paradijs voor schaatsliefhebbers.

Het landhuis heeft een prachtig uitzicht op een aangrenzend natuurgebied en heeft hiermee een directe vaarverbinding naar onder andere de Loosdrechtseplassen. En dan te weten dat je binnen 15-20 minuten in Amsterdam of Utrecht bent.              

Bijzonder aan dit huis is dat er een bijgebouw is, dat geschikt is voor een au pair of mantelzorg. Maar met een paar kleine aanpassingen perfect te gebruiken is als praktijkruimte: Fysiotherapie, huisarts, orthodontie ect.

Begane grond: Royale woonkeuken in landelijke stijl met werkeiland en voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken is de L-vormige woonkamer met erker en gashaard bereikbaar. Tweede entree, bijkeuken met doorgang naar het bijgebouw.

Bijgebouw: Badkamer met douche, wastafel en toilet, ruime berging en inpandige garage. Via trap, twee ruime slaapkamers.

Eerste verdieping: 3 in grote variërende slaapkamers, luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.

Tweede verdieping: 2 slaapkamers

Tuin: Fraai aangelegde tuin rondom de villa met aan de voorzijde een oprijlaan met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.

van-trigt-logo