Semi-bungalow aan de Blaricummerheide

€ 2.050.000,- k.k. | Koning Willem III-laan 2, Blaricum

  • Koning-willem-III-laan-1
  • Koning-willem-III-laan-2
  • Koning-willem-III-laan-4
  • Koning-Willem-III-laan-4

Op deze prachtige locatie, gelegen aan een fraaie lommerrijke en uiterst rustige laan, bevindt zich deze, aan de Blaricummer heide gelegen, vrijstaande semibungalow, met een schitterende aangelegde (bos)tuin op een totaal perceel van 5.160 m². Deze villa heeft een woonoppervlak van ca. 352 m² en bijgebouwen van ca. 93 m².
Naast de carport is een hobbyruimte, welke in gebruik is als privé-kantoor met toilet, pantry en vliering.

Indeling:

Entree/vestibule naar zeer ruime centrale hal, voorzien van marmeren vloer, toiletruimte, wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, meterkast, kelder en doorgang naar eetkamer, master bedroom-vleugel, woonkamer en trap naar verdieping. De woonkamer is voorzien van een parketvloer, open haard en drie dubbele openslaande deuren naar het knusse, op het zuiden gelegen, overdekte terras.

Verbonden met de living treft u de aangebouwde serre. De gehele benedenverdieping is voorzien van dubbele openslaande deuren met roedeverdeling en louvredeuren naar het terras. De eetkamer met aansluitend de lichte keuken, is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De master bedroom heeft haar eigen walk in closet, badkamer met ligbad/jacuzzi, separate massage douche, wand en vloerverwarming, twee vaste wastafels, toilet en bidet. In de provisiekelder kan de wijnvoorraad middels een klimaatinstelling op temperatuur worden gehouden.

Vanuit de hal leidt een brede trap naar de verdieping. Hier bevinden zich nog twee ruime slaapkamers met dakkapellen, een badkamer met douche en dubbele wastafel, separaat toilet en zeer veel bergruimte.

Deze villa heeft een woonoppervlak van 352 m², een inhoud van 1.423 m³ en bijgebouwen van 93 m². Nadere informatie is te verkrijgen bij Bart Lammerts, Living Specialist.

voorma walch logo
kapelle-logo