Riante zes-kamer maisonnette

Indicatieprijs € 795.000,- k.k. | Kloosterhof 2, Blaricum

  • Kloosterhof-2-1
  • Kloosterhof-2-2
  • Kloosterhof-2-3
  • Kloosterhof-2-4

Op bijzonder fraaie locatie in het oude dorp van Blaricum gelegen penthouse (zes-kamer) appartement met extra verdieping en terrassen rondom. Deze prachtige maisonnette ligt boven de voormalige apotheek in Blaricum. Ruim 165 m² groot en vier terrassen (in totaal ruim 70 m²). Er is er altijd een plek waar de zon schijnt.

Indeling

Entree met een separate berging, trapopgang met fraai bordes. Hal met daaraan twee slaapkamers met ieder een eigen terras. De royale en zeer lichte living met vrij uitzicht over plantsoen is voorzien van een open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en natuurlijk een groot terras op het zuiden.

Daarnaast is er nog een grote slaapkamer en een badkamer welke is voorzien van een groot bad en twee wastafels. Op de overloop is verder nog een separaat toilet en een bergkast.

Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping zijn nog eens twee grote kamers. Een aparte ruimte is hier nog voor cv-ketel, boiler en wasmachine- aansluitingen. Verder is er nog veel bergruimte in de aanwezige knieschotten.

Het betreft een nog te splitsen appartementsrecht. Het oprichten van de Vereniging van eigenaren en daarmee verbonden afspraken worden in onderling overleg met Vereniging vastgelegd.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Bart Lammerts, Living Specialist of Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur.

voorma walch logo