Skip to content

Spaans landgoed met volledige privacy

Indicatieprijs € 2.100.000,- | Javea (Valencia), Spanje

Villa ‘CATO’ ligt in het geliefde Javea in Spanje, op een prachtig vlak landgoed van bijna 6000 m² met volledige privacy. Ideale ligging in een groene omgeving met een fantastisch vrij uitzicht op het Montgo gebergte, tien minuten van zee en vlakbij de Javea golfclub. De riante villa (woonoppervlak 500 m²) heeft een bijzonder sfeervol karakter, doordat de moderne ‘Ibiza stijl’ en Spaanse stijl prachtig samenkomen. De entree van het huis is adembenemend, een originele oude ‘tosca’ stenen trap leidt u naar een bijzondere patio in ‘riad-stijl’. 

Deze patio biedt toegang naar de ruime keuken, twee luxe slaapkamers met en suite badkamers en een grote, zonovergoten living. Deze is verdeeld in een lichte serre, een eetkamer en een heerlijk zitgedeelte rondom een antieke tosca stenen open haard. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien met een pantry en aansluitend een grote multifunctionele kamer.

Op de bovenverdieping bevindt zich de mastersuite met luxe badkamer en een tweede slaapkamer met en suite badkamer. Er zijn twee grote dakterrassen met fantastisch uitzicht. 

Op het omheinde terrein staat een groot gastenverblijf met twee slaapkamers, een moderne badkamer en een garage. Tevens is er een dubbele carport en een overdekte boatport. De villa heeft het grootste zwembad van Javea: 25 meter lang en zes meter breed! De nieuwe, luxe cabana met buitenkeuken maakt het comfortabele buitenleven compleet. 

Voor een goede indruk van Villa CATO en het landgoed gaat u met onderstaande link naar Idealista. 

Serieus geïnteresseerden kunnen bellen met: 

06 28 970 003 

www.idealista.com/inmueble/97777027