Skip to content

Royale twee-onder-een kap gezinsvilla

Vraagprijs € 1.550.000,- k.k. | Jagerspad 45, Laren

Deze royaal uitgebouwde en compleet verbouwde twee-onder-een kap (familie)villa met zeer zonnige tuin op het zuidwesten, is gelegen op één van de meeste geliefde en unieke plekjes van Laren! Uitkijkend op het paardenweitje en nabij de hockeyvelden, tennisbanen, zwembad, uitvalswegen, lagere- én middelbare scholen en tevens op korte afstand van de dorpskern van Laren.

U komt binnen in de hal met trappenhuis, toilet met fontein en werk-/studeerkamer. Middels de stalen deur bereikt u de heerlijke ruime woonkeuken met marmeraanrechtblad en diverse luxe inbouwapparatuur. De woonkeuken heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De gashaard in de woonkeuken zorgt voor de gezellige en sfeervolle avonden. Vanuit de woonkeuken bereikt u de bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluitingen. Doorloop naar een multifunctionele ruimte met badkamer, toilet, douche en wastafel.

Middels fraaie trap bereikt u de overloop. Aan de achterzijde is de royale (ouder)slaapkamer met vaste kasten en een vrijstaand ligbad, dubbele wastafelmeubel, douche en toilet. 

Een 2e slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten en een eigen badkamer met wastafelmeubel, vloerverwarming, douche en toilet. Een derde slaapkamer aan de voorzijde met balkon en het uitzicht over het paardenweitje. Een tweede badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Middels vaste trap te bereiken overloop met CV-kast, vierde en vijfde slaapkamer met dakkapel en eigen wastafel.

De achtertuin is voorzien van een zonnig terras met houten schuur. Aan de voorzijde is er ruime parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein, elektrische toegangspoort, een berging voor de afvalcontainers en een ingegraven trampoline. De tuinen zijn voorzien van verlichting en sproei-installatie.

Kappelle-logo-2022